Samenwerken? (nieuw!)

Ben jij enthousiast over ons merk? Heb jij een grote achterban die achter onze visie staat? Of interesse om onze kleding zelf te verkopen? Werk dan met ons samen!

Kleren maken de man, ook in de sportschool. Met de juiste kleding train je namelijk niet alleen harder en beter, het heeft ook impact op je energie, mindset en prestatie. Bovendien zorgt het ervoor dat je 100% ready bent om de sportschool in te gaan en elke dag beter te worden. Wij willen er goed uit zien, zowel tijdens als na een workout. Niet alleen omdat stijl belangrijk is, maar omdat we geloven in het psychologische effect van top kleding. Als je workout kleding er goed uit ziet, en voelt, dan zullen de resultaten ook snel volgen.

Wij helpen je om je fysieke en mentale transformatie naar de next level te brengen. Op onze site zul je daarom maandelijkse gratis training tips, voeding informatie, en lifestyle tools vinden om de beste versie van jezelf te worden. Wij weten namelijk als geen ander dat je alleen top resultaten kunt behalen met de juiste combinatie van body en mind.

What's in it for you?

Wat heb jij er precies aan? Een terechte vraag natuurlijk, en dat is geheel afhankelijk van het soort samenwerking dat wij met elkaar aangaan. Of je nu een vlogger, blogger, influencer, BN'er bent of een (eigen) sportschool hebt; de wederzijdse verwachtingen zullen bij iedereen anders zijn. Wij bieden daarom enkel samenwerkingen op maat.

Interesse?

Mooi! Als jij achter onze visie staat dan werken wij graag met jou samen om deze wereld weer een stukje sterker, en beter, te maken. Stuur ons een bericht op partnership@kratosz.com met als onderwerp 'Samenwerking'. Wij doen ons best zo snel mogelijk je bericht te beantwoorden en eventueel een afspraak in te plannen.