Over Kratosz

Dé sportkleding voor échte mannen!

Het begon allemaal met het idee dat fitness meer is dan alleen routine en discipline — fitness is een lifestyle.

Wij hadden genoeg van training shirts die zich op functionaliteit richten, maar niet op stijl. Of mooie producten die veel te wensen laten als het op kwaliteit aankomt. Wij willen het allemaal, en geloven dat het kan. Daarom hebben we Kratosz gemaakt.

Trainen en powerbuilden verruimt je geest, verlegt je grenzen, en geeft een geweldige confidence boost. Wat we naar de gym dragen moet een weerspiegeling zijn van de resultaten die we boeken, zowel fysiek als mentaal.

Kratosz vertaald dit in perfect aansluitende shirts die er geweldig uit zien en voelen. Shirts met een strak design, waar we na een workout meteen het leven mee kunnen instappen.

Workout kleding moet een deel zijn van ons leven, net zoals trainen dat is. Bij Kratosz maak je deel uit van een community van mensen die één doel in het gemeen hebben: de top.

 FOTO SAMEN

Wij zijn Bart en Thimo, eigenaren van Kratosz. Heb je een vraag over een bestelling? Kijk dan ook even op de pagina 'Veelgestelde Vragen' om je antwoord te vinden.

Als het antwoord hier niet tussen staat, richt dan je vraag aan ons supportteam: support@kratosz.com.

KvK: 77242068

BTW: NL860945777B01

 

Wij planten bomen

Oh ja, dit doen wij ook nog. Als we iets hebben geleerd de laatste tijd, dan is het wel dat we zuinig moeten zijn op onze planeet en verantwoordelijkheid moeten nemen voor de impact die wij daarop hebben (COVID-19 anyone?). Daarom hebben wij gemeend dat het goed is om bomen te gaan planten. Want meer bomen = meer groen = schonere lucht = compensatie schadelijke stoffen = blije mensen = blije planeet 😃

Daarom zijn wij in samenwerking met Bunq Bank en Eden Reforestation Projects de verplichting aangegaan om voor elke €100,- die wij uitgeven een boom te planten. Bomen die door dit project worden geplant nemen in hun levensduur van gemiddeld 25 jaar 308kg CO2 op. Wanneer wij elke maand €1.000 uitgeven zullen we binnen 5 jaar al gaan compenseren voor onze volledige jaarlijkse CO2-voetafdruk.