Sportkleding voor échte mannen!

Het begon allemaal met het idee dat fitness meer is dan alleen routine en discipline — fitness is een lifestyle.

Wij hadden genoeg van training shirts voor mannen die zich op functionaliteit richten, maar niet op stijl. Of mooie producten die veel te wensen laten als het op kwaliteit aankomt. Wij willen het allemaal, en geloven dat het kan. Hierdoor is Kratosz ontstaan.

Trainen en powerbuilden verruimt je geest, verlegt je grenzen, en geeft een geweldige confidence boost. Wat we naar de gym dragen moet een weerspiegeling zijn van de resultaten die we boeken, zowel fysiek als mentaal.

Kratosz vertaald dit in perfect aansluitende shirts die er geweldig uit zien en voelen. Shirts met een strak design, waar we na een workout meteen het leven mee kunnen instappen.

Workout kleding moet een deel zijn van ons leven, net zoals trainen dat is. Bij Kratosz maak je deel uit van een community van mensen die één doel in het gemeen hebben: de top.

---

Kratosz HQ is gevestigd in de hoofdstad van Nederland "Amsterdam". Ons warenhuis en tevens ons retouradres is gevestigd in Nieuwveen.

Op het HQ van Kratosz kunnen we helaas geen retouren in behandeling nemen, artikelen kunnen alleen geretourneerd worden aan ons warenhuis. 

HQ: WARENHUIS:
Postbus 56904 Schoterhoek 2
1040 AX Amsterdam 2441 LD Nieuwveen

 

Heb je een vraag over een bestelling? Kijk dan ook even op de pagina 'Veelgestelde Vragen' om je antwoord te vinden.

Als het antwoord hier niet tussen staat, richt dan je vraag aan ons supportteam: contact@kratosz.com.

KvK: 77242068 / BTW: NL860945777B01