Prestatie-verhogende sportshirts voor mannen

Om optimaal te presteren heb je goede sportgear nodig. Een sportshirt is een belangrijk onderdeel daarvan. Niet alleen motiveert een mooie sportoutfit je om te gaan trainen, het draagt ook nog eens bij aan het neerzetten van de beste sportprestaties. Ben jij er klaar voor om het maximale uit jouw gymsessie te halen?

Man in rood sleeveless shirt in de gym met barbell

De voordelen van Kratosz gymshirts voor mannen

  1. Voor het vervaardigen van onze shirts gebruiken we alleen de beste kwaliteit katoen, perfect uitgebalanceerd met de juiste hoeveelheid high quality spandex. Dit geeft jou maximale bewegingsvrijheid tijdens je workout.
  2. Tijdens je training werk je jezelf flink in het zweet, daarom zijn onze shirts gemaakt van ademende stoffen. Dit zorgt ervoor dat vocht afgevoerd wordt tijdens je training, zodat je koel en droog blijft. Je zult een enorm verschil ervaren met een normaal t-shirt waarin je snel oververhit raakt en een negatieve invloed heeft op je prestaties. Onze stof voorkomt tevens bacterievorming. Minder zweet- en bacteriegroei betekent geen stinkend trainingsshirt meer. Dit betekent overigens niet dat je jouw shirt niet meer hoeft te wassen...
  3. Onze sportshirts beschermen je in alle weersomstandigheden. Combineer het shirt in de winter onder je trainingskleding, zodat je een extra ademende laag draagt. Dit zorgt voor ventilatie en houd je warm tijdens je outdoor workout. In de zomer houden onze shirts je koel en droog wanneer je buiten traint. Kies je in de zomer voor een van onze witte gymshirts? Dan reflecteren deze ook nog eens de zonnestralen.
  4. Onze shirts hebben de perfecte pasvorm, voelen zacht en stevig aan. Dit maakt het de meest comfortabele shirts voor jouw training.
  5. Vanwege het high performance design heb je de grootst mogelijke bewegingsvrijheid om iedere training succesvol te maken. Voor de beste prestaties is flexibele kleding, waarin je jezelf maximaal kunt uitrekken, noodzakelijk. Te strakke sportkleding heeft namelijk een negatief effect op je sportprestaties.
  6. Dit maakt onze shirts geschikt voor iedere training, of je nu een WOD doet tijdens crossfit, gewichten gaat heffen in de gym, gaat boksen, voetballen of een obstacle run doet: met het shirt van Kratosz ga jij winnen!
  7. Van te strakke sportshirts kun je zelfs blessures oplopen. De gymshirts van Kratosz zijn ontworpen om vrij te kunnen trainen en blessures te voorkomen.
  8. Van onze trainingsshirts ga je lang plezier hebben. De hoge kwaliteit en het toepassen van de nieuwste fitnesskleding-technologie maakt de shirts extra duurzaam.

Mannen investeren in sport outfits

Niets is vervelender dan een training te moeten skippen omdat al je sportoutfits in de was zitten. Train je vijf keer per week? Zorg dan dat je ook minimaal vijf sportshirts hebt, zodat het ontbreken van een schoon shirt geen excuus meer hoeft te zijn om een training te missen. Onze gymshirts zijn verkrijgbaar in de kleuren rood, wit en zwart en matchen bij vrijwel iedere kleur trainingsbroek.

Mannen in gym shirt voor mannen verschillende kleuren zittend op een trap buiten NDSM werf

Gymshirts voor mannen die jouw spieren accentueren

Het is je vast niet ontgaan dat sinds je meerdere malen per week werkt aan de opbouw van jouw spiermassa dat al je kleding beter staat. Met onze speciaal ontworpen sportshirts wordt jouw gymkleding ook next level.

Het ontwerp van onze gymshirts laat jouw spieren namelijk nog beter uitkomen. Het dragen van een goed passend sportshirt wat je spieren accentueert geeft jouw zelfvertrouwen een enorme boost. En wanneer jij weet dat je er goed uitziet en jezelf zelfverzekerd voelt, zal je zelfs nog beter presteren.

Ons gymshirt is verkrijgbaar in twee uitvoeringen. De mouwloze variant heeft een diepe zij-uitsnede die jouw afgetrainde borstpartij accentueert. Het shirt met mouwen sluit naadloos aan en door de nauwsluitende mouwen worden jouw biceps en triceps geaccentueerd. Dit maakt het shirt ook perfect om buiten de gym te dragen.

Bestel jouw favoriete nieuwe sportshirts

Onze shirts zijn exclusief ontworpen in Amsterdam en worden verzonden vanuit ons magazijn in Nieuwveen. Dit maakt dat je jouw bestelling snel in huis hebt, want de volgende dag shine jij in je nieuwe favoriete gymshirt. Bestellingen boven €100,- worden ook nog eens gratis verzonden!

Bestel nu een Kratosz gymshirt en breng jouw sportprestaties tot ongekende hoogte.

#puurkracht

 

 

Laat een reactie achter